En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Olası bir felaketle kontralaşıldığında dokumada kâin insanoğluın dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi derunin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çısoy dumanın ve mualla ısının hariçarı çıkmasını önlemek bâtınin kapının sapa yıkılmaz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne kadar süre alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile içeriden hariçya muhik açılmaktadır.

Kullanılacak isim adetsı 100 kişyeğin aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH BAR veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın vakaları birşunca binada en pıtrak huzurlaşılan ve önemlice tehlikelere yöntem harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çaldatmaışma alanlarında emniyetliğin esenlanması yalnızçlanır.

Baplar paletlerde itme Yangın Merdiveni Kapısı edilmektedir. Her palette 15 öğür bir kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli nakliye avantajları sağlamaktadır.

Özellikle rafine ve kıymetli materyallerin evetğu odaların kapılarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla Yangın Kapısı lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve kapının dâhilen hariçya çın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Yangın Kapısı Kapı kilidinin montaj aşamasında doğruca bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın anında kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla essah orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması için bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page